colletto logoBåtcharter

Överraska kollegorna med kulinariska upplevelser på havet! Vi hämtar upp, tillhandahåller en erfaren skeppare, skapar speciella menyer och ger dig en minnesvärd upplevelse i vår vackra skärgård. Perfekt för t ex företagsevent, bröllop och födelsedagar. För bokning, kontakta oss på telefonnummer 031-10 10 05 eller maila oss på info@fiskekrogen.se.

M/S S:t Erik
DEN PERFEKTA PLATSEN FÖR LYCKADE KALAS TILL HAVS

Det är med stolthet som vi presenterar vår förstklassiga restaurang på den anrika ångbåten M/S S:t Erik.  Välkomna ombord till kulinariska upplevelser på havet. Vi skapar helhetslösningar för konferenser och fester i vår vackra skärgård. För bokning kontakta oss på telefonnummer 031-10 10 05 eller maila oss här.

Längd: 37,27 m
Djup: 2,4 m
Maxfart: 11 knop
Max antal passagerare: 295

JOOLINE
UPPLEVELSE MED FÖRETAGET, FAMILJEN ELLER VÄNNERNA

Överraska kollegorna med kulinariska upplevelser på havet eller bjud familjen och vännerna för en upplevelse som sent glöms bort. Vi samarbetar med WestCoast Charter för att kunna erbjuda dig en upplevelse i världsklass. Fiskekrogen kombinerar klassisk fisktradition med kulinarisk innovation och väljer ut de allra bästa råvarorna för dagen för att skapa rätter du sent skall glömma.
Gå till WestCoast Charters hemsida här.

Längd: 23 meter
Marschfart: 25 knop
Maxfart: 31 knop
Max antal passagerare: 12 personer
Max antal övernattande: 7 personer

RIB
FART OCH FLÄKT, FÖR DIG SOM GILLAR ETT HÖGT TEMPO!

Båtturen anpassas helt efter varje grupp och kan bygga på allt ifrån en annorlunda upplevelse på havet till en lugnare guidad sälsafari. Oavsett vad så lovar vi att det blir en dag att minnas länge.  Låt havsluften rensa tankarna efter en konferens. Vi möts där det passar er, gör ett strandhugg, äter en picknick, kanske någon listig teamövning eller varför inte lite mer äventyr! Välkomna till spänning, upplevelser och pumpande adrenalin!
För bokning kontakta oss på telefonnummer 031-10 10 05 eller maila till oss HÄR.

Längd: 9.7m
Bredd: 3m
Vikt: 2.5 ton
Max antal passagerare: 12

fiskekrogen logotyp

Fiskekrogen
Lilla torget 1, 411 18 Göteborg
Telefon: 031-10 10 05
E-post: info@fiskekrogen.se

fiskekrogen facebook   fiskekrogen instagram

Webbdesign: LIVE Reklambyrå