colletto logoJobba med oss

Vi är ständigt på jakt efter duktig och engagerad personal som vill vara med och föra Fiskekrogen framåt. Maten och upplevelsen blir bara så bra som teamet bakom, därför vill vi alltid hitta de bästa kollegorna.

Vi erbjuder en inspirerande miljö, duktiga kollegor och ambitioner för oändlig utveckling.

Vår filosofi och passion är att med känsla och respekt för råvarorna erbjuda varje gäst matlagning i världsklass, med det bästa från havet.

Delar du vår passion? Hör av dig till oss!

För spontanansökan, skicka ditt CV och personliga brev till info@fiskekorgen.se

Lediga jobb

Kock heltid

Vi söker dig som är glad, innovativ, har en bra samarbetsförmåga och har tidigare erfarenheter av att jobba i kök. Vi vill se ett genuint intresse för mat och en vilja att utvecklas tillsammans med oss. Du får gärna ha en extra känsla för desserter, förrätter och bageri då vi i första hand vill ha någon med extra ansvar över kallköket. Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats med ett sammansvetsat gäng av erfarna kollegor och ett stabilt varumärke. Tjänsten är på 100%. Vi erbjuder även en längre sommarledighet, ledigt över jul och nyår, påsk, midsommar och alla söndagar.

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt personliga brev och CV till personal@fiskekrogen.se

Servispersonal deltid/heltid

Vi söker dig som är flexibel, är handlingskraftig, har nära till skratt och gillar att vara en del av ett sammansvetsat team. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande jobb sedan tidigare, tre års erfarenhet eller mer är ett stort plus. Du har lätt för att kommunicera och att samarbeta med andra och har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Framförallt är du en fena på att skapa goda relationer och har talang för att få gäster att känna sig välkomna och omhändertagna. Vi erbjuder även en längre sommarledighet, ledigt över jul och nyår, påsk, midsommar och alla söndagar.

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt personliga brev och CV till personal@fiskekrogen.se

fiskekrogen logotyp

Fiskekrogen
Lilla torget 1, 411 18 Göteborg
Telefon: 031-10 10 05
E-post: info@fiskekrogen.se

fiskekrogen facebook   fiskekrogen instagram

Webbdesign: LIVE Reklambyrå