Jobba hos oss

Vi är ständigt på jakt efter duktig och engagerad personal som vill vara med och föra Fiskekrogen framåt. Maten och upplevelsen blir bara så bra som teamet bakom, därför vill vi alltid hitta de bästa kollegorna.

Vi erbjuder en inspirerande miljö, duktiga kollegor och ambitioner för oändlig utveckling.

Vår filosofi och passion är att med känsla och respekt för råvarorna erbjuda varje gäst matlagning i världsklass, med det bästa från havet.

Delar du vår passion? Hör av dig till oss!

För spontanansökan, skicka ditt CV och personliga brev till info@fiskekorgen.se

Lediga jobb

Hovmästare heltid

Nu söker vi hovmästare.

Kom och jobba hos oss på Fiskekrogen! Vi erbjuder en rolig och trygg arbetsplats med ett riktigt gott gäng kollegor.

På Fiskekrogen har vi många bollar i rullning samtidigt. Vi strävar alltid för att ge gästen den bästa möjliga upplevelse och som team är det vårt ansvar att servera det bästa från havet med den bästa servicen. Maten och upplevelsen blir bara så bra som teamet bakom! Flexibilitet är viktigt då man jobbar kvällar och helger, men även dagtid. Är du sommelier är det ett stort plus. Eller är du kanske en person med vin som intresse? Perfekt det med.

Som hovmästare söker vi dig som har jobbat inom restaurangbranschen i minst fem år. Du har en god social förmåga, du är strukturerad och du är framåt. Du är handlingskraftig och har nära till skratt och gillar att vara en del av ett team. Du är en kommunikatör av rang och mycket bra på att skapa goda relationer med gästerna. Förmågan att få dem att känna sig välkomna och uppvaktade är din specialitet!

Vår filosofi och passion är att med känsla och respekt för råvarorna erbjuda varje gäst matlagning i världsklass, med det bästa från havet.

Delar du vår filosofi? Hör av dig till oss med CV och personligt brev till info@fiskekrogen.se

Servispersonal deltid/heltid

Vi söker dig som är flexibel, är handlingskraftig, har nära till skratt och gillar att vara en del av ett sammansvetsat team. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande jobb sedan tidigare, tre års erfarenhet eller mer är ett stort plus. Du har lätt för att kommunicera och att samarbeta med andra och har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Framförallt är du en fena på att skapa goda relationer och har talang för att få gäster att känna sig välkomna och omhändertagna.

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt personliga brev och CV till info@fiskekrogen.se

Fiskekrogen
Lilla torget 1, 411 18 Göteborg
Telefon: 031-10 10 05
E-post: info@fiskekrogen.se

  

Webbdesign: LIVE Reklambyrå